Villa Neretva

Tradicija i gostoprimstvo, sve u jednom!

villa neretva glavaticevo smjestaj villa neretva glavaticevo smjestaj villa neretva glavaticevo smjestaj

Villa Neretva

Naša pažnja i iskustvo su nam omogućili zadovoljavanje najzahtijevnijih i najosjetljivijih gostiju. Naše gostoprimstvo, uslužno osoblje i jedinstvene ponude već razvijenog i dobropoznatog eko i seoskog turizma, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Nalazimo se u mjestu Glavatičevo, nadomak Konjic grada udaljenog svega 30 km istočno od istog. Naime, naš objekat je smješten u jedinstvenom dijelu hercegovačkog krajolika i jedinstvenog bisera Hercegovine, Boračkog jezera, udaljenog 8 km od našeg objekta. Ambulanta i prodavnica udaljeni su samo 1,2 km od nas.


Po mogućnosti možemo obezbijediti jelovnike za:
- Sportske grupe
- Vegetarijance
- Dječije izlete
- Seminare

villa neretva glavaticevo smjestaj

ZAŠTO SE GOSTI STALNO VRAĆAJU?

Kod nas možete doživjeti trenutke koji su poznavali naši preci koji su u davnoj prošlosti znali iskoristiti sve prirodne blagodati kojima su bili okruženi. Naš objekat Vam stoji na raspolaganju tokom cijele godine i predstavlja neiscrpan izvor jedinstvenih čari i blagodati prirode u bilo koje doba ili vrijeme da se odlučite nas posjetiti.
Pansion Villa Neretva je pravo mjesto za odmor porodice i organizovanih grupa. U mogućnosti smo održavati razne seminare kao što su edukativne i sportske obuke, zbog blizina planina rijeka i jezera. U blizini se nalazi prodavnica i ambulanta, udaljeni svega 1,2 kilometara.
Posebna ponuda: Organizujemo višednevne izlete i ribolov na rijeci Rakitnici, kao i mogućnost fish-rafting (spust niz rijeku sa pauzama na atraktivnim mjestima za ribarenje).