Zdrava hrana

Tradicionalni specijaliteti i domaća hrana

Zdrava hrana

Zdrava hrana


zdrava hrana villa neretva glavaticevo

Odlična kuhinja našeg pansiona zadovoljiti će svačiji ukus, omogućavajući svakom gostu nezaboravne užitke tokom jela sa jednostavnim i domaćim proizvodima.
Svakog dana u ponudi Vam stoje sve vrste mesa, riba, tjestenina. Odlični raznovrsni obroci... i mnogo toga više!
Po završetku nudimo odlične domaće dezerte i sezonsko voće!
Da ne zaboravimo odličan obilan doručak.

Na svakodnevnom meniju našeg turističkog objekta nalazi se samo domaća i provjerena zdrava hrana od obližnjih farmera i stočara, koji svakodnevno dostavljaju sve svoje proizvode u naš restoran, te gdje od istih možete i svakodnevno otkupljivati njihove odabrane proizvode.


Za uvijek svježe i garantovano ukusna jela su se pobrinuli istaknuti kuhari našeg objekta koji svu hranu pripremaju od svježeg voća i povrća, te ribe iz najčistijeg dijela rijeke Neretve i Rakitnice. Posebno želimo istaknuti organizaciju piknika u ovoj prelijepoj prirodi.Samo domaće i izvorno
eko turizam villa neretva

Da biste se uvjerili u istinitost, pozivamo Vas na degustiranje svih neretvanskih specijaliteta pripremljenih na tradicionalan način u izvornom ambijentu. U ljetnom periodu svi naši gosti mogu iskusiti proizvodnju sira ili kajmaka kao i pravljenje domaće pite. Gosti su pozvani i da sudjeluju u ovim aktivnostima i da tako osjete na koji način su naši stari spremali ova domaća jela.


zdrava hrana eko turizam